Bær, bier og bob

Aktiviteter på Karensminde tirsdag den 21. juli kl. 10-16

Tirsdag inviterer Karensmindes Venner alle børn til at gå med en tur i køkkenhaven. Der er bær på ribs-, solbær- og stikkelsbærbuskene. Først skal bærrene plukkes, så skal de skylles og til sidst skal de i gryden for at blive kogt til marmelade eller syltetøj. Det plejer at være en god oplevelse for mange børn at være med til at lave syltetøj og ikke mindst at smage på de søde varer.

Der bliver travlt i køkken og bryggers på Karensminde om tirsdagen, men der er som sædvanlig også gang i andre aktiviteter. Man kan under kyndig instruktion af bobtimisterne lære at spille bob. Biavlerne medbringer honning, og det er muligt at prøve kræfter med den store honningslynge, hvori honning slynges ud af voksplader, der er taget ud af bistaderne.

I det kreative værksted kan børnene lave et vokslys. Der vises håndarbejde i stuehuset, og der arbejdes i smedjen og træværkstedet. Endelig kører hestevognen, ligesom kaffestuen er åben.

Kl. 11 går Karensmindes Venner en tur rundt til alle dyrene og fortæller om dem, og kl. 14.30 kan alle, der har lyst, være med til at fodre dyrene.

         KM_bokscf_boksGRM_boks