Velkommen til skoletjenesten

 

Skoletjenesten på Billund Museum er et tilbud til kommunens skoler og institutioner. 

 

Skoletjenestens tilbud er primært rettet mod folkeskolen, og kan benyttes i forbindelse med undervisningen. Alle undervisningstilbud er udformet efter "fælles mål" og har et højt fagligt indhold.

 

Til alle undervisningstilbud er der udarbejdet et sæt skriftligt materiale, der frit kan downloades her fra siden, eller fra e-museum. Undervisningsmaterialet består af et lærerhæfte, et elevhæfte og et opgaveark. Materialet kan benyttes uafhængigt af undervisningstilbudet.

 

Skoletjenesten tilbyder også hjemlån af forskellige emnekasser, enten i forbindelse med brug af det skriftlige undervisningsmateriale, undervisningstilbudene, eller helt uafhængigt af disse.

 

Læs mere om undervisningstilbudene, det skriftlige undervisningsmateriale og emnekasserne via menuen til venstre.

 

Ved starten af skoleåret 2011/12 er tre undervisningstilbud klar: "Ertebølle", "Reformationen" og "Dybbøl 1864". Disse tre tilbud følger historiekanonen, og er udarbejdet efter "fælles mål". I løbet af skoleåret vil flere tilbud komme til, så hold øje her på siden, eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage informationer om nye tilbud i skoletjenesten. 

 

Målet er, at Billund Museums skoletjeneste skal tilbyde kommunens skoler og institutioner spændende, lærerrige og tværfaglige undervisningstilbud, med et højt fagligt indhold.

 

Har du et ønske, eller en god idé til et projekt eller samarbejde med skoletjenesten, så kontakt os gerne på telefon 79 72 74 96 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

 

Skoletjenesten tilbyder undervisning i alle museets afdelinger, men også gerne ude på skolerne.

 

Skoletjenestens tilbud på e-museum:

 

 

undervisningsmateriale_2    undervisningstilbud    emnekasser    KONTAKT